Monday, November 20, 2006

Päätoimittajaa haetaan

Runouslehti Tuli&Savu hakee uutta päätoimittajaa. Lue hakemus täältä.

Minä jäin lehden teosta pois monen vuoden uurastuksen jälkeen elokuussa. Työtä jatkanut Teemu Manninen on nyttemmin saanut työtarjouksen, josta ei mene kieltäytymän, ja hänkin lähtee toimituksesta. Tarjolla olisi siis niin kutsuttu "näköalapaikka", johon kylläkin vaaditaan näkemystä ja näköaloja myös omasta takaa. Voin suositella. Ne jotka ikinä ovat tehneet kirjallisuuslehteä, tietävät miten parasta työ on, ja miten pahinta. Työtä kaikille kuudelle kädelle nimittäin riittää, mutta samalla myös sellaista ravintoa, ettei paremmasta väliä.

Wednesday, November 15, 2006

Aftonbladetin Jan Arnald ei voi olla hehkuttamatta meidän suOmEI-antologiaa ja Calle Diekerin et alin Swinging with Neighbours -kirjaa&elokuvasarjaa! Info via Leevi.

Monday, November 13, 2006

A demain Kohisee

Kirjallisuusklubi KOHINA tiistaina 14.11.2006 klo 19.00 alkaen, bar Kuudes linja, Helsinki (Hämeentie 13, sisäänkäynti pihan puolelta: Kaikukatu 4). Olli Sinivaara lukee musiikin säestämänä Sonetteja natsien marakatille, Eino Santanen ja Sanna Karlström esittävät Marko Niemen digitaalisen työn, jossa demokratian kriisistä puhkeaa runous, äänirunoyhtye Linnunlaulupuu ääntelehtii Roo Ketvelin runoja ja Approx. sounds sotkee koneilla. Tilaisuudessa Maria Dunckerin videotaidetta sekä runo-dj Haha Aussi sekä dj Nuori Einstein. Tenhola soittaa ja laulaa.