Monday, June 21, 2004

Työpaikkailmoitus

Ehkäpä suuressa hiljaisuudessa voisin julkistaa täällä blogissa jo ilmoituksen, jonka lehteen laitoimme:

"Haetaan luku- ja kirjoitustaitoista sateenvarjoa runouden keppihevoseksi. Erinomaiset tiedot urnoudesta, taidefilosofiasta, estetiikasta ja esimerkiksi saksan (tai muun eksoottisen maan) kielestä edellytetään. Työ tapahtuu vapaaehtoisesti pienimuotoisessa valjakossa, jota kutsutaan nimellä ”toimitus”. Yhteydenotot päätoimittaja Toiviolle mieluiten sähköpostitse (miia.toivio@helsinki.fi). Liitteeksi 2-3 kirjoitusnäytettä ja kantakirja. Haastattelutilanne simuloidaan."

Haemme siis paksujalkaista vetojuhtaa toimituksemme nelikkoon, kun yksi meistä on siirtynyt tuon Tuli&Savu Netin vetäjäksi. Minulle voi laittaa postia ja kertoa itsestään ja niistä kummallisista syistä, miksi haluaisi valjastaa itsensä runouslehden palvelukseen.
-
Ja vielä muita tiedotuksia:
Lehden postituksen pitäisi edetä tällä viikolla, mutta en vielä ole saanut Art-Printistä viestiä, milloin lehti saapuu toimistolle. Postituksessa on yksi isoisoiso kivi tiellä: printteri on hajonnut ja minun pitäisi selviytyä a) sen korjauttamisesta tai b) uuden hankkimisesta. APUA! Olen urpo näissä jutuissa. Meidän mahtava toimistonhoitajamme Maiju nimittäin on lomalla...

No comments: